kumming Creative Commons License 2012.12.10 0 0 5372

Úgy látom, fogalmatok sincsen arról, hogy mire, és mit válaszoltam. Ha ennyire szelektív a gondolkodásotok, akkor azt hiszem semmi értelme veletek értelmes kommunikációt folytatni. Csak nyugodtan hajtsátok a magatokét, nyilvánvaló dolgokat figyelmen kívül hagyva. valahogy képtelen vagyok elhinni, hogy nyilvánvaló dolgokat nem fogsz, fogtok fel, csak hajtjátok a magatokét. Amúgy a hasonlatod kissé gyenge a hússal, nem gondolod? Mert ha reggel a húst tökéletes állapotban kapja, és  1 óra múlva megromlik, nem biztos, hogy a hentes a hibás. Tálán ezt kéne felfogni. Lehet én is a hentest hibáztatnám, mert nem értek hozzá. De te állítólag értesz a közösségi közlekedéshez, amiben most már erősen kételkedem. Talán azoknak van igazuk, akik azt mondták, hogy veletek nem lehet komolyan, érvekkel társalogni. Most én is így érzem, és nem is fogok a továbbiakban ezzel próbálkozni. Azért ajánlom, hogy olvasd el még egyszer, hogy mire, mit és milyen okból válaszoltam. Részemről ennyi a "szakértőkkel" folytatott társalgásból.

Előzmény: ZotyaJ (5369)