islamorada
2012.12.09
|
|
0 0
813
|
Ez nekem is a problemam! En beletettem az ajanlott ecetet, nagyon kimertem es istenverte savanyu lett, sot sos! Abbol is az ajanlott mennyiseg ment bele de ebbol azert elkepzelem hogy ez a sos, sosabb izu mint esetleg az otthoni. Nekem is at kellett mosni bar igy azert sok termeszetes izt veszitek vele. Es korantsem olyan joizu de azert persze megesszuk, a boltinal nem rosszabb. Igy jartam a csak uborkaval, a csak paprikaval, a vegyessel, a bedobalossal es a csalamadeval is. A kaposztaval toltott paprika az egyetlen ami legjobban hasonlit az elvarthoz bar az is sosabb a kelletenel.
Hat en most az unnep utan kiserletbe kezdek, fel literes uvegekbe merem a megadott mennyiseget, szelidebbre veve, kulonbozo savanyu es sos fokokon, telen is arulnak kicsi uborkakat es paprikat, es uvegenkent 3-at rakok csak bele es tesztelem. Mire bejon a befozo szezon nekem muszaj hogy meglegyen a rendes, itteni anyagokbol osszeallitott le ami tokeletes.
Ami a kinezetet illeti a balulsikerult savanyusagaimnak az csodalatos, sot eszmeletlenul szep, azok a szinek..... muszaj hogy jovore sikeruljon.
|
Előzmény: Törölt nick (811)
|
|