islamorada Creative Commons License 2012.12.09 0 0 813

Ez nekem is a problemam! En beletettem az ajanlott ecetet, nagyon kimertem es istenverte savanyu lett, sot sos! Abbol is az ajanlott mennyiseg ment bele de ebbol azert elkepzelem hogy ez a sos, sosabb izu mint esetleg az otthoni. Nekem is at kellett mosni bar igy azert sok termeszetes izt veszitek vele. Es korantsem olyan joizu de azert persze megesszuk, a boltinal nem rosszabb.  Igy jartam  a csak uborkaval, a csak paprikaval, a vegyessel, a bedobalossal es a csalamadeval is. A kaposztaval toltott paprika az egyetlen ami legjobban hasonlit az elvarthoz bar az is sosabb a kelletenel.

Hat en most az unnep utan kiserletbe kezdek, fel  literes uvegekbe merem a megadott mennyiseget, szelidebbre veve, kulonbozo savanyu es sos fokokon, telen is arulnak kicsi uborkakat es paprikat, es uvegenkent 3-at rakok csak bele es tesztelem.  Mire bejon a befozo szezon  nekem muszaj hogy meglegyen a rendes, itteni anyagokbol osszeallitott  le ami tokeletes.

Ami a kinezetet illeti a balulsikerult savanyusagaimnak az csodalatos, sot eszmeletlenul szep, azok a szinek..... muszaj hogy jovore sikeruljon.

 

Előzmény: Törölt nick (811)