Renáta22222 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 52

Kedves Topiknyitó,

ha még aktuális a dolog...

Mit gondolsz erről a szerkeztről? Ha csak a wc-t kezeli... Ha jól értelmeztem nem használ külső energiát, egyszerű fizika. A vizeletet és az öblített vizet külön megkapod, a széklet pedig egy tartályban kerül, ahonnan később komposztként kivehető és kerti dísznövényekre ápolására ajánlja. Az tetszik benne, hogy a tartály nem kell feltétlen a házban legyen, így szerintem használatban a wc pont olyan mint a legtöbb helyen, de a produktum sorsa is biztosítva van. Kicsit jó lenne boncolgatni, miből is áll a szerkezet, és persze hogy lehetne házilag ilyen elven szétválasztani... Mi is a csináld magad elvben gondolkozhatunk... :)) Az alsó kép keltette fel igazán az érdeklődésem, mert ez egyszerűen a szabadban van. Még akkor is ha esetleg nálunk ezt a kütyüt fagyhatár alá kellene egy szigetelt aknában elhelyezni. Akkor sem a pincében van... A többi képet a szemléltetés miatt tettem fel. Mi pl. egy igen lejtős telekre keressük a megoldást. A wc okozott problémát a szürkevíz egyszerűbben megoldható.