Dydand Creative Commons License 2012.12.09 0 0 2140

A szósz: HP bbq szósz (a füstös) 1 ek, csípős chili szósz 1ek - bár néha nekem megborul ;), kétféle mustár 1-1 tk, tejföl 1 pohár, citromlé, só bors, fokhagyma, chili ízlés szerint. Összekever éskész :)

 

A zöldség is egyszerű: kelkáposzta (20 kdg), fehérkáposzta (10 dkg), vöröshagyma (1 fej), paradicsom (2 db), fokhagyma, újhagyma, olivaolaj, halszósz, só, bors, citromlé ízlés szerint.

 

Vöröshagymát szeletelve serpenyőbe teszem, hozzá az aprított kel- és a fehérkáposztát, picit sózom, borsozom, lefedve 10 percet párolom. Hozzáteszem az egyik kockára vágott paradicsomot és a zúzott fokhagymát, az újhagyma fehér részét, meglocsolom pici oliva olajjal, halszósszal és citromlével. Még két perc fedett rotyogás és kész. Tálalásnál a maradék paradicsomot és az újhagyma zöldjét teszem mellé.

Előzmény: homerx (2126)