Top 66 Creative Commons License 2012.12.05 0 0 53379

Tudod a saját kardjukba dőltek .Azok is akik a klikk miatt vannak benne a válogatottban.Most majd lehet rájuk fogni,szidni őket. Pedig igazából nem csak az ő hibájuk a bukta. Bááár....azért elég nevetséges volt monszpart urat óriási fejjel pökhendin járkálni a Svéd játékosok között miközben megszopták a 33-at.De nem volt semmi Németh Zolit is nézni a gólnál ünnepelni mintha a Vb döntő gólt lőtte volna,sajnos utána megkaptuk centerből a tucatot .De sorolhatnám. Sok sok játékos a kishitűségét beszariságát a nagyképűséggel próbálja fedni,de inkább melózni kellett volna és 1 picit vagánynak lenni.

Még Dennisben se láttam azt az elszántságot és vagányságot amit a korábbi meccsein. Kiölték belőle vagy mi történt?Ciki bevetni egy kis vagányságot,keménységet?Nem kell sportszerűtlennek lenni,de azért egy vérbeli sportolóhoz ez hozzá tartozik.

Annak idején ez a vagányság is kellett ahhoz,hogy  aránylag normális vereséget kapjunk a világ legjobbjaitól. Emlékszem a 96-os Vb-én a Finnek ellen 15-1 lett,de 7-8 környékén elkezdtünk odalépkedni,lökdösődni és odaszólogatni.Nem lett senkinek semmi baja,de a Finn srácok onnantól kezdve ha nem is tudatosan,de 2x is meggondolták,hogy mennyire lendületesen érkezzenek a kapunkhoz.Annyit tettünk csak,hogy Szilassy Zoli picit vállal lépett oda,Vadócz kicsit sípcsontra csapott néha,TolnaiAti pedig odasúgta a finnek,hogy a meccs után igazán boxolhatnának már egy menetetJNádort nem említettem,mert ha jól emlékszem ő mindhármat megcsináltaJEzt vagy hasonlókat aztán bevetettük később 2000-ben az Észtek ellen vagy 2002-ben Svasznekkal kiegészítve a többi meccsen ,de sorolhatnám a Vb-ket az utolsó 2008-as Vb-ig,ahol ha nem sütöm el a Hollandok ellen a kis sunyiságomat amivel rólam kiállítottak 1 Hollandot,akár  még ki is esünk a B csoportból. Ezek apró dolgok amik még beleférnek,de kellenek egy vérbeli sportoló,labdasportosnak. Ezekben annak idején Oli vagy Dennis is benne volt,most valahogy hiányoltam tőlük ezt is.A fiatalok pedig talán sose tudták ezeket. Pafféritől nem láthattak ilyet. Azt viszont láttam,hogy dobálják magukat és nagypofáskodnak  akár egymással is.

Gál Tamás pedig el van tévedve profi nem profi ügyben.A mostani játékosok nagy része heti háromszor edz csodás körülmények között évek óta.A seggük is ki van nyalva.A lehetőségük pont olyan mint a Svédeknek vagy akár a Finneknek.Az más kérdés,hogy a képzésük és felkészültségük már az edzőkön múlik,a bajnokságunk pedig gyenge. A lehetőség adott és pont olyan,mint a Svédeknek.