Füfke Creative Commons License 2012.12.05 0 0 53377

Sajnos az a baj, hogy te túlságosan is véded a Vörös Laci féle brigádot, mert a barátja vagy...én, ha kell álláspontommal ellene megyek az SZPK-nak is, mert el tudok vonatkoztatni mindentől...úgyanígy lennék a játékvezetésben is, mert azt se tudom a nagy öregeken kívül, hogy kik a mai gyerekek, így se tüske, se sérelem...hidegen hagy ki szidalmaz, a munkámat végezném, ha lenne...Ugye nem gondolod, hogy 42 válogatottsággal, megannyi külföldi tornán szerzett játékos és edzői rutinnak szarabbul fújok, mint pl. a most oldalvizen felevező dunaújvárosi legények...Okosan csinálták, mert szépen meguntatták velem a játékvezetést, mivel minden héten Veszprémbe menni OB.II-es meccset fújni nem csak nekem gáz, de a házigazda Veszprémnek is egyre inkább kellemetlen volt. Aláírom, profi munka volt...

Pavel nevével takarózott itt mindenki éveken át, hogy ő döntött mindent romba, mára sajnos ez is elavult duma...és hol a fejlődés azóta? Nagypályás diákolimpia? Játékvezetői képzés? Utánpótlás generálás? Pályázati pénzek feltérképezése, megpályázása? Hol van mondd meg?

Nem hiszem el, hogy nem zavar a főtitkári fizetés a semmiért? Nem hiszem el, hogy nem mered leírni? Ki tart vissza?

A legértelmesebbek közé sorollak a floorball társadalomban, de mégis elcsodálkozom azon, amikor falazol a társaidnak. Valahol megértem, de egyre inkább nem....

Néha érdeklődöm, hogy mi zajlik egy-egy elnökségin, amikor a problémák kerülnek terítékre...beépített emberem azt tolmácsolja, ha hiszem, ha nem, a vezetőség nem látja a problémát! Sőt a közgyűlésen azért nincs egy csapatvezető sem, mert mindenki elégedett...szerintük...haláli.

Előzmény: _Maverick (53372)