_Maverick Creative Commons License 2012.12.05 0 0 53372

A magam szintjén tisztában vagyok vele, hogy miből áll egy válogatott kialakítása, és például jómagam sokkal többre tartok egy egységes csapatot egy bomlasztó szupersztárnál (majd kiugrottam a bőrömből, amikor a Real Madrid eladta Robinho-t és a magam részéről örülni fogok akkor is, amikor végre nem az lesz a központi kérdés a csapatban, hogy Cé éppen vidám-e aznap...). Ki tudtam olvasni ezt mind az eddigiekből is (átérzem a nem válogatott szintű játékos részt is, mert én is csodaként éltem meg, hogy néhány harmadot játszhattam Bernben és többet Finnországban az egyetemi VB-ken), csak egyszerűen kíváncsi voltam arra, hogy kiket hiányoltok személy szerint, mert én nagyjából 2-3 éve alig láttam meccset. A blog idején bátran mertem volna mondani egy keretet a saját meggyőződésem mentén, mert kb. még a csapatok sorait is fejből tudtam. Most már halvány gőzöm sincs még csak arról sem, hogy kik játszanak a bajnokságban - részben a honlapoknak hála, így a "van 10 jobb" állítással szemben nem tudok állást foglalni, mert nem tudok neveket sorolni magamban. Semmi másról nem szólt ez a kérdés. :)

Előzmény: Füfke (53371)