nofRETRO Creative Commons License 2012.12.02 0 0 1403

Mi a véleményem?

A kis hölgy úgy tűnik eddig mindent könnyen megkapott, és talán nem is képes érzékelni, hogy mekkora gondtól mentesítette a becsületes megtaláló- és a gondos közvetítő.

Nálunk volt olyan, hogy a postaládák mellé ki volt téve levél, aminek címzése jól olvashatóan más címet mutatott. Legalább tíz utcával arrébb. Valahogy kieshetett, vagy a többi közé keveredett, szóval itt volt. Ilyenkor mindig valaki vagyok, képes voltam elvinni az adott címre, megkeresni a postaládát és belédobni. Most már rajtam kívül más is tudja :)

De ezt olyan magától értetődőnek gondolom.  Viszont a postás azt mondta más ügyben, hogy már nincs olyan, hogy ráírják : vissza a feladónak, elköltözött. Ugyanakkor másik kerületben az egyik családtagnak vittem el levelet a postára- az előző tulaj levelét, és ott minden macera nélkül bevették, ráírták. A posta hozzáállása is változékony.

Nekem meg milyen jól esett, amikor a frissen vásárolt, és hirtelen elhagyott kardigánomat másnap megtaláltam ugyanazon a padon, ahol előző nap felejtettem. Pedig sokan járnak arra. Már az is felmerült bennem, hogy éjszakára biztonságba helyezte valaki, aki közel lakik, és rálát.

Előzmény: VEE (1397)