Tangensalfa Creative Commons License 2012.12.02 0 0 1814

Stone szerintem emelt fővel távozhat a műsorból, mivel amiket eddig előadott szinte egyikbe se lehet igazán beleközni, illetve már előzőleg sokat írtam róla, s ezzel ma is egyet értek.

Illetve olyan ő mint egy luxus terepjáró, lehet vele gyorsulási versenyezni, de inkább terepre teremtették, amiben fullosan a legjobb, ellenben a spotkocsik egyáltalán nem valóak terepre.

A dalválasztások kivlóak voltak, mind a két dal Totál volt. Az hogy az angol kiejtés magyaros lett, szerintem nem nagy gond, mivel szerintem könnyen megtanulható egy -egy dal erejéig, ha mást nem, erre vannak példák bőven. ettől függetlenül hatásos volt a második dal is.

Egyet értek azzal, hogy megérdemelten jutott el ez az öt személy idáig. 

Szerintem Szabó Dávid Pop dal éneklése javult, bár lehet hogy kicsit ráfeszült a dologra (mondjuk ez a túl nagy akarat átka néha), mivel mostmeg kevesebb lebegtetés volt a kelleténél, illetve nem énekelt ki dolgot rendesen, ez állt Nagy Feró véleménye mögött szerintem, amiben volt igazság.

Mivel látszik, hogy fejlődő képes Dávid, és nekem eddig ez a pop dala tetszett mindközül említett hibák mellet mégis, ezért azt mondom én is, hogy fejlődő képes, és szerintem legközelebb jó pop dalt fog énekelni biztosra veszem. A líraisága most max volt, sőt nekem olyan benyomásom volt, hogy jobban adta elő az eredetinél a második dalt.

Antal Timi által énekelt népdal szerintem már kellett a műsorba, mivel magyar dalnak számít ez is és ezzel kiválóan lehetett újítani, hogy ne legyen csak pop, csak líra vagy "öszvér" éneklés mindíg. Ráadásul magyar X faktor bár külföldi gyermek, de szerintem egy gyermeknek kell önállósodnia.  Szerintem fura lenne, ha itt is country-t nyomnának népdal helyett, mint az USA-ban :D

A Bionce dal az brutális volt, szerintem poénból énekelte így Tími, mert először a meglepődétől leesett az állam, aztán meg komolyan elkapott a röhödés :D, ahogy a kezdeti, "Úúhu-úúhu hu-hu-hu-hú" részt mélyhangon szólt, mint a HomoSapiens ősasszonya :D még most is nevetek, ha rágondolok. bár értem, hogy Bionce mélyebb hangfekvése miatt volt, de elhibázott lett a dolog.

Ez nem volt jó éneklésileg, ellenben vicces volt. Lehet, hogy elfogult lettem, de ez teljesen lényegtelen, hogy hogy sikerült a dal, mivel az eredeti is vacak, szóval szerintem Timi már ezt a bakit is megengedheti magának, de többet azért nem, és nem is hiszem hogy több ilyen előfordul. 

Adél Fullos volt, csípem a 30-as évek zenéjét bár még nagyapám se született még meg akkor mégis jókat alkottak már akkor. Egy lírait mondjuk javasolnék neki is, annak ellenére, hogy azt kevésbé szeretem.  

Gergőt úgy mozog a színpadon minha ott lakna :) voltak gyegébb pillanatai neki is, illetve a megszokott Hájgtlevel is itt volt, de azt a mentorok jól kifejtették szerintem.

Mint néha régen Keresztes ldikó használta másokra, talán rá is, nem emlékszem, én is azt mondom, hogy őstehetség.

Összességében nem tudnám megmondani ki lesz az X-faktor, mert a négyből 3 nagyon esélyes jelenleg a negyedik pedig szerintem még meg fog lepni minket pozitívan, arra mutatnak a jelek, s jók a megérzéseim ált.

A szép és tehetséges nőkkel elfogult vagyok, úgyhogy szerintem nyerje Timi vagy Adél.

Szakmai szempontből talán Timi összességében egy hajszállal jobb talán.

Nálam mondjuk a ranglistámon az első hármat holtversenyben az első helyre tenném :) de lehet hogy négy lesz majd meglátjuk.