Ez... De jó? Hát nem annyira! :-((
Továbbra is fenntartom, hogy a Liget lakóparkba nem kellene busz, már megírtam, miért. A Csigekert utcáról ráfordulhatna a Füredire, onnan a Böszörményire, majd a Vezéren át érné el a IT-t.
A 19-essel nem utazok gyakran, de kritikán alul tartják a menetrendet, ezt már együtt is tapasztaltuk, mielőtt nem költöztünk el.
Én már ott tartok, hogy nem vagyok hajlandó felszállni szóló 31-esre. Ez maradjon meg a DKV igénytelensége. Mármint a szóló jármű forgalomba állítása e viszonylaton. Most, hogy citrompótlók közlekedvnek villamosok helyett, bizonyára még több a szóló jármű a 31-esen. Kétséget kizáróan azonban nem tudom, mert a napokban már autóval jártam busz helyett.
A Teva közlekedésével alapvetően nem lenne gond, ha nem közlekednének ennyire borzalmasan pontatlanul a buszok. No meg a folyamatos ritkítások azért itt is éreztetik hatásukat, lásd ez a negyven perces, ütemtelen baromság a 12-esen hétvégén. Azért a DKV is végiggondolhatná, hogy legalább egy plusz járatot betegyen hétvégére, hogy a műszakosok biztosan hazajussanak. Az állandó jellegű korábban közlekedés miatt ugyanis nagyon sok melósnak (nekem is) gyakorlatilag lehetetlen elérni a 6:06-ost. Ez az egész egyébként akkor lett nagyon elcseszve, amikor a Tevától az Augusztához tették át a vég/kiindulási állomást. Nem is hülyeség a 13-as a Vincellérig történő meghosszabbítása, de szigorúan az István úton át, ugyanis jelenleg errefelé nincsen közvetlen kapcsolat a Tevával. Ami még meggondolandó lépés, az a 22-es és 24-es közlekedtetése a Teva buszfordulóig, aztán tovább az eredeti útvonalon.