a mozdonyvezet
2012.12.01
|
|
0 0
211
|
Majdnem teljesen egyetértek. Sok igazság van abban amit írsz.
De a magam módján elkezdtem ez ellen védekezni. Elkezdtem vásárolni cédéket és főleg újra lemezeket. Újra azért, mert régen voltak lemezeim, volt amit eladtam, de néhány lemezem azért maradt elég jó állapotbam, főleg a 70-es évekből.
Rájöttem jobban lehet örülni egy új lemeznek, mintha csak úgy letölteném. Persze ez nem jelenti, hogy nem töltök le semmit, de valójában már sok mindent vettem azután, hogy letöltöttem, meghallgattam, megtetszett, megvettem. Szóval én nem vagyok a letöltés ellen. Sőt, a letöltögetés miatt ma teljesen emberi áron juthatok lemezekhez, cédékhez. Ha nincs letöltögetés, ma bizonyára nem vásárolhatnék annyit, sőt bizonyára sajnálnám egy nyamvadt cédére is az 50 euró körüli árat, mert ha nincs Interet nagyjából annyiba kerülne. Sajnos a zeneipar nagyon túllőtte az árakat a 90-es években, most annak is isszák a levét. Nem kell mindent a netre fogni. A 90-es években egyáltalán nem vettem semmit, pedig előtte és most utánna is rendszeresen vásárolok valamilyen zeneipari terméket. |
Előzmény: Nyugalmas (208)
|
|