Langerné
2012.12.01
|
|
0 0
5806
|
Sziasztok!
Köszönöm szépen a kimerítő választ:) nagyon sokat segít!Az assuranse maladie-sok mondták hogy kell 15 nap... akkor ezt nem értem..!Kitöltöttem egy nyomtatványt a terhességemmel kapcsolatban CERFA ( daclaration de grosses) ez a neve remélem jól írtam :) és remélem hogy ez az a sage-femme segített ebben aki a PMI-től jött.A páromnak van mutuelle-e szóval ez már egy jó pont amin elvileeeg mi is rajta vagyunk:)A CAF-nek vannak érdekes kérdései.. de igyekszem rá jól válaszolni de ha gond lesz bemegyek és az asztalra csapok...Nem vagyok én sem az a várom hogy a sűlt galamb a számba repüljön típus...A lakással nem lesz gond de itt is mint minden elvileg... mert a helyi önkormányzat talált nekünk lakást csak ugye az a fránya adóbevvallás kell amit már várunk mert elküldték.!A bérbeadónk nagyon rendes még kauciót sem kért azzal a feltétellel hogy a párom rendben tartja a hatalmas kertet nos nem nagy erőfeszítés egy ilyen gesztusért....!Szóval kiváncsi vagyok erre az APL-re.Nagyon szépen köszönöm a linkeket és ha sikerűlt valami mindenképpen megírom!
Neked pedig sok sikert a CAF-hez :) örülök hogy nálatok már majdnem minden simán megy :)
További szép napot mindenkinek :) ! |
Előzmény: pannaszofi (5803)
|
|