Helloka,
Igen, itt éltûnk sokàig, itt hàzasodtunk, gyermekeim itt születtek (Korzikàn)....
Lezàrult egy fejezet, el kellett döntenem, hogy hogyan tovàbb.... Magyarorszàgot vàlasztottuk, a jo iskola, az olcsobb élet, a jo kaja miatt, ugyhogy iràny haza.....
Epitettünk egy szép nagy hàzat Pest megyében, gyermekeinket beirattuk az isibe, és minden happy.... 11 honapig kerestem munkàt, mindenféle àt-tovàbbképzés, etc... Még a felsôfoku komplex francia nyelvvizsgàt is letettem, hogy legyen papirom.... de hiàba... Kôzépvezetôi munkàért ajànlottak 120 - 160 000 Ft-ot, amiböl a havi kôltségem (még ha a t¨megkôzlekedést is vàlasztottam volna, több volt, mint 60 - 80 000 Ft.....)
Szoval visszajôttem franciàba dolgozni, a kiccsalàd otthon, hogy a gyermekeink ne legyenek nagyon "ràngatva"....
Ma màr anya is azt mondja, hogy elcsesztük ezt a nagy hazatérést..... és hogy 10 évvel ezelôtt Korzika szigetén ami ugye egy ûdûlôhely - nyaraloknak szànt àrakkal) joban éltünk, mint most otthon magyarban !!!!!!
Szoval, jôvôre lyànyom 9.-es, beiratkozik francia nyelvi elöképzöre, addig a fiam is kijàrja a hetediket, és iràny vissza ide franciàba !
Igaz, még el kell dôntenem, hogy mit csinàljak az otthoni eladhatatlan hàzammal (nincs ingatlanpiac mostansàg, csak a kis ingatlanok mennek még valamennyire, de a miénk egy kicsit nagyra sikeredett, ugyhogy semmit nem ér)...
De az biztos, hogy sokkal rozsàsabbnak làtom a helyzetemet(tünket) itt kint, mint otthon....
Lehet, hogy kis szerencsével a gyermekeinknek màr jobb lesz, és egy napon "haza" kôltözhetnek, de egyenlôre semmi kilàtàs nincs erre !!!!!!
Billy