akosferenczi Creative Commons License 2012.11.29 0 0 534

Szia agi

Szeptemberebnn voltam Dl-be, ugy hogy eleg frissek az informacioim:

1. A tomeggel kapcsolatba, rengetegen voltak. Amikor voltunk mi mar francia orszagba tanitas volt de igy is hetkoznap 20-25 ezer ember van. m irtam el 20-25 ezer. A hetvegen nehogy arra fele menjetek....

2. DL-be a belepteto kapuknal ha online nyomtaott online jegyed van elkerik  szemelyit/utlevelet es ott siman tudjak ellenorizni.

Tomegkozlekedessel nem nagyon, belepteto kapuk vannak teszed be a jegyet es messz.

3.Igen online is lehet venni. Tapasztalatom ,hogy online DL hivtalos weboldalan olcsobban meg lehet venni a jegyet, mint helyszinen.

Ha helyszinen veszed a jegyet dragabb es dorba is kell erte aljal. szerintem a legtisztabb h otthon kinyomtatod es nyugodt szivvel messz h van jegyed es sorba allas nelkul mehetsz be

4.Ezt igy ne oszd el h 1 nap eyik park, masik nap a masik. A walt disney parkba sokkal felnottesebb, kemenyebb jatekok vannak. Ha kisgyerekkel messz szerintem disneyland-be toltsetek el, max nezzetek at a masik parkba is.

5.A Meci a legolcsobb, a Disney Village-be vannak kulonbozo ettermek, de azt mi nem ertuk fel.... . Etelt, italt be lehet vinni, atkutatjak a bejaratnal a taskat, de nem ezt nezik.

6.Ezt nem tudom, mert mi pariszba laktunk es onnan mentunk ki RER-rel.

7.A parkba lepes utan vannak kihelyezve terkepek es musorfuzetek. Ebbe van leirva h az adott nap hol, hanytol milyen esemeny lesz.

Ezt meg lehet talalni DL hivtalaos weboldlan is:

http://news.disneylandparis.co.uk/UK/EN/Neutral/Images/ShowsAndParades.pdf

A park zarasakor szokott lenni

8.Autos tapasztalatom nincs, mi RER-el utaztunkl

9. Minden megalloban nem, inkabb kisebb-nagyobb csomopontoknal.

Remelem tudtam segiteni, ha meg van kerdesed szivesen valaszolok

Akos

Előzmény: 6agi (533)