Szia agi
Szeptemberebnn voltam Dl-be, ugy hogy eleg frissek az informacioim:
1. A tomeggel kapcsolatba, rengetegen voltak. Amikor voltunk mi mar francia orszagba tanitas volt de igy is hetkoznap 20-25 ezer ember van. m irtam el 20-25 ezer. A hetvegen nehogy arra fele menjetek....
2. DL-be a belepteto kapuknal ha online nyomtaott online jegyed van elkerik szemelyit/utlevelet es ott siman tudjak ellenorizni.
Tomegkozlekedessel nem nagyon, belepteto kapuk vannak teszed be a jegyet es messz.
3.Igen online is lehet venni. Tapasztalatom ,hogy online DL hivtalos weboldalan olcsobban meg lehet venni a jegyet, mint helyszinen.
Ha helyszinen veszed a jegyet dragabb es dorba is kell erte aljal. szerintem a legtisztabb h otthon kinyomtatod es nyugodt szivvel messz h van jegyed es sorba allas nelkul mehetsz be
4.Ezt igy ne oszd el h 1 nap eyik park, masik nap a masik. A walt disney parkba sokkal felnottesebb, kemenyebb jatekok vannak. Ha kisgyerekkel messz szerintem disneyland-be toltsetek el, max nezzetek at a masik parkba is.
5.A Meci a legolcsobb, a Disney Village-be vannak kulonbozo ettermek, de azt mi nem ertuk fel.... . Etelt, italt be lehet vinni, atkutatjak a bejaratnal a taskat, de nem ezt nezik.
6.Ezt nem tudom, mert mi pariszba laktunk es onnan mentunk ki RER-rel.
7.A parkba lepes utan vannak kihelyezve terkepek es musorfuzetek. Ebbe van leirva h az adott nap hol, hanytol milyen esemeny lesz.
Ezt meg lehet talalni DL hivtalaos weboldlan is:
http://news.disneylandparis.co.uk/UK/EN/Neutral/Images/ShowsAndParades.pdf
A park zarasakor szokott lenni
8.Autos tapasztalatom nincs, mi RER-el utaztunkl
9. Minden megalloban nem, inkabb kisebb-nagyobb csomopontoknal.
Remelem tudtam segiteni, ha meg van kerdesed szivesen valaszolok
Akos