truffle Creative Commons License 2012.11.26 0 0 498

off

szívtelen vagy... :D

Tudom, hogy a pokol mély bugyrában fogom végezni és nyuszik, halak, csontik, giliszták fogják pakolni a fát az "üstöm" alá:D

De lesznek ott hálás legyek, pókok, cserebogarak, amelyek ha betévednek a lakásba akkor kézben viszem ki őket, lesznek hálás fecskék, denevérek, amelyek ezekkel a bogarakkal táplálkoznak, lesznek hálás rézsiklók http://www.youtube.com/watch?v=pfLGqdUYUxQ amelyeket visszavittem természetes helyükre és jónéhány beagle amelyek nem egy autó alatt végezték, hanem nem kevés munkával visszajutattam a gazdájukhoz. Aztán majd meglátom merre billen a mérleg nyelve;).

 

 ...hülye vagyok, tudom:)))))

Jaj, dehogy vagy az...csak még nem nélkülöztél igazán. Sose kerüljön rá sor!

on

 

Legyen valami nem megszokott is.

Ismered a Guru édességet? Nagyon finom...addig, amíg el nem olvasod az összetevőit. Katasztrófa, hogy ez a kis szelet csoki mennyi szirszart tartalmaz. Megpróbáltam lekoppintani adalékok nélkül. Nem lett rossz, sőt.

Cukrot karamellizáltam. Mivel még nem csináltam ilyet nem volt könnyű eltalálni, hogy folyós legyen. Tejjel hígítottam. Mellette a pirítpott törökmogyoró, én szedtem a természetben.

Étcsokit olvasztottam merőkanálban, majd belekevertem a mogyorót...persze visszahűlt, ez sem ment simán.

A mogyorós csokira túrót tettem, nem cukroztam.

 Erre ment a karamell.

Betakartam túróval.

Túróra megint a mogyorós csoki és így nézett ki.

Jó volt, hogy a túróba nem tettem semmiféle cukrot, a karamell édes íze és az étcsoki "kesernyése" szerintem kellő harmóniát teremtett.

Rengeteg időt elpöchöltem vele, de biztos lehetne gyorsítani rajta, csak ki kellene tapasztalni a csoki és a karamell olvadását, a hűtést, hogy egybe maradjon, valami formát neki, mondjuk jégkocka tartót?:).

 

Előzmény: tunderlala-3 (497)