Engem az érdekelne,hogy a tegnapi női Ares-Főnix meccs után a Dúró-Hollósi bíró párosból miért lett Dúró- schauer bíró páros? Hogy került a közelembe egy olyan ember aki 2 éve megnyomorított.Azóta pedig tudatosan elfújja a meccseinket!Tudatosan és látványosan hagyja hogy mások is hátha maradandót alkotnak rajtam. Megkértem megint valakit a lelátón,hogy húzza a strigulákat,ha schauer bíró nekem ítél szabadütést,vagyis az ellenem való szabálytalanságot lefújja. 0 azaz 0 volt amit számomra kedvező ítélet lett volna.3x20 perc alatt egy folyamatosan veszélyes játékos ellen szerinte nem csináltak szabálytalanságot!Viszont nekem sajog a nyakam a lábam és a derekam. Mindezt már kelemen bírónál is teszteltük és neki se sikerült egy olyat se fújnia ami számomra kedvező lett volna. Azért egy 3+1-et össze tudtam hozni és üzenem nekik,hogy rám számíthatnak még évekig játékosként és utána ki tudja talán más szerepkörben is.Viszont ezt személyesen fogom velük meg tárgyalni és kérem a csapatvezetőnket,hogy levélben kérje ezeknek az embereknek a kitiltását bíróként az Ares meccsekről. Sajnálom a csapatomat,hogy ilyen mocskos csaló csatlos elvtársaknak vannak kitéve!Az elszámoltatásnál elő lesznek véve a csaló csatlósok!schauert nem értem.....megint kimaradt a válogatottból....megint csicska maradt. (utoljára abban a válogatottban lehetett benne,ahol én voltam az edző)Úgy látszik a gazdagok digtálnak.Sajnálom,de szánalmas ez az egész.
Mindenesetre elszomorító az is,hogy még így is 1 hét alatt a válogatottakkal teli tűzdelt Ch a mókus őrs edzetlen Arestól kikapott egy 5-össel,majd schauer besegítéssel és szerencsével 1 góllal tudott győzni.(ezzel nem a Ch-t akarom mínősíteni,de szerintem ez az igazság)A Vb-re ez se jó jel,csak remélni merem hogy nem lesz nagy baj ott kint.
Egy dolog miatt nem bánom a tegnapi Ch mérkőzést. A sok szomorúsága után legalább Liebe Gyuri lőtte az utolsó gólt.
Az Szpk viszont megint igazságot szolgáltatott!Nagy lépést tettek az Mk győzelem felé!
Azért innentől az Szpk és a krokodilok helyében nagyon figyelném a sorsolásokat!Simán összekerülnek,ha nem figyelnek!