lui144
2012.11.24
|
|
0 0
213
|
Motorola (szak)szervíz hol található? Azt elfelejtettem említeni, hogy a telefonnak a hangszórója telefonáláskor nem hallható, csak max hangerőn lehet hallani valamennyire valamit. Kihangosítva, jól szól. Viszont, ha üzenet jön, akkor hangosan szól, de nem tudom, hogy melyik hangszóró szól, mert 2 hangszóró is van benne. A gombokról annyit, hogy mindegyik gomb nyomógomb. Nem érintőgomb. Emiatt probléma, hogy néhány gombot nem lehet benyomni, de a szoftver reagál a gomb lenyomására és végre hajtsa a gombhoz tartozó utasítást. Kivéve a hívásmegszakítás/ki-be kapcsoló gombnál, ahol nem reagál a hívásnál a hívás befejezésére. Lezárt billentyűzetnél sem reagál erre a gombra (csak időnként) a szoftver a többire igen. Erre a hívásmegszakítás/ki-be kapcsoló gombra hosszan megnyomva reagál, de erre is csak időnként. Viszont, ha a telefon ki van kapcsolva és nem magától kapcsolt ki, akkor a hívásmegszakító/ki-be kapcsoló rendesen működésre bírja a telefont. Azt mondod, hogy ha a telefon fizikálisan hibás, akkor az alkatrész nehezen megoldható hozzá? Ha esetleg az lesz, hogy a gombproblémákat nem tudják javítani, akkor a telefont nyugdíjazom és mivel szerettem a telefont, ezért majd andoridos telefonomra valahogy megcsinálom rá a Z10 kinézetet. |
Előzmény: Alfika (206)
|
|