renee7
2012.11.22
|
|
0 0
42671
|
Sziasztok!
Lehetséges, hogy jól ráfaragtam. Vettem egy Panasonic NV-DV10000 típusú asztali DV/miniDV magnót. Pár kazettára történő felvétel után vettem észre, hogy LP felvétel esetén kockásodik a kép. A hivatalos hazai Panasonic szerviz egyik szakemberével váltottam pár e-mailt aki azt mondta, sajnos kopott a fej és nem gyártanak már, nem lehet rendelni. És hamarosan SP-ben is jelentkezik a kockázódás. A készülék mechanikája nagyon jó, mert az egy DVCPRO broadcast stúdiómagnó mechanikája, csak a fej az szimpla DV fej.. Mit tanácsoltok? Tudtok valami tippet, hogy be lehetne szerezni ilyen fejet, használt, de ép, nem agyonkopott állapotban? Uram bocsá', valahol elfekvőt? Vagy másik pana miniDV kamera feje is használható?
Vagy be kéne csomagolni a cuccot, (péntek óta van meg) és elállás keretében visszaküldeni a feladónak? Interneten rendeltem és a feladó (hifibazár) üzemeltetője biztosított a tökéletes műszaki állapotról. Szóval fussak köröket, - nem szívesen válnék meg a magnótól - és lenne megoldás, vagy kár a gőzért? |
|