szimizso1
2012.11.21
|
|
0 0
15194
|
Azért, ha valakit érdekel a mai napom termése, legyen az is itt:-)
Ma a meglévő futóművet alakítottam át, és egy tartó lapot készítettem a dobhoz, és az illesztéket a tengelyhez. Végül is elégedett vagyok az eredménnyel egyelőre, mert még nem tudom, hogy mennyire lett koncentrikusan felragasztva a dob a tartóelemekhez:-) Igyekeztem pntosan illeszteni az alkatrészeket lehetőleg század mm pontosan. Sajnos a faipari részénél meg kellett alkudni egy jóval pontatlanabb kivitellel, de annyira nem lett gáz a munka. A tartólap felragasztása is csak illuzórikusan lett pont tengelyben, de igyekeztem, hogy a dob pereme, és a lemez széle egyenletesen legyen elosztva. Még szerencse, hogy nem lesz nagy fordulatnak kitéve a dob, bár a 16-os rozsdamentes acél tengelyt, két helyen felcsapágyazva nem hiszem, hogy elgörbítené ez a dob:-) Az izgamas rész majd akkor jön, amikor a dob közepét a csipogóhoz kell igazítani. Erre már felkészültem lelkileg, ha nem lesz szerencsém. Azért nem riasztanék el senkit a projekt megvalósításástól, mert gondolom, hogy a Hammond mellett szokott szólni más is koncerteken. Szóval, sok szerencsét nekem is!:-)    Szilikon gumival ragasztottam fel a falapot a dobhoz, ha mégis nagy gáz lenne, akkor könnyen le lehessen vágni a dobot.
Üdv. M.
|
|