Csak egyszer kell elkezdeni utána mindig csinálja az ember lánya. Nagyon egészséges, és aki vigyáz a vonalaira annak is sok finom ételt lehet készíteni belőle.
Laskagombás káposzta:
A laskagombát kevés üvegere pirított hagymára teszem kicsit párolom utána rá a káposzta együtt rotyag egy kicsit és már kész is az ebéd. Tettszée szerint lehet fűszerezni.
Káposzta saláta több napra.
Ez tipikusan az a saláta ami minnél tovább áll annál finomabb.
Tálba teszem a káposztát szeletelek bele póréhagymát, v. lila hagymát, beledobok pár db. erős tulipánpaprikaát apróra vágva. Belereszelek v. vagdosok, 1/2 almát héjasól 1/2 körtét, 1 felszeletelt kivit, 1 mandarint, szórok bele mazsolát, v. vörös áfonyát, megöntözöm kevés oliva olajjal, lezárva megy a hűtőbe, és esszük ameddig tart.
Soha nem unjuk meg, mert mindig más és más, attól függően, mi kerül bele, és milyen arányban.