zsebi41 Creative Commons License 2012.11.19 0 0 783

Csak egyszer kell elkezdeni utána mindig csinálja az ember lánya. Nagyon egészséges, és aki vigyáz a vonalaira annak is sok finom ételt lehet készíteni belőle.

 

Laskagombás káposzta:

 

A laskagombát kevés üvegere pirított hagymára teszem kicsit párolom utána rá a káposzta együtt rotyag egy kicsit és már kész is az ebéd. Tettszée szerint lehet fűszerezni.

 

Káposzta saláta több napra.

 

Ez tipikusan az a saláta ami minnél tovább áll annál finomabb.

 

Tálba teszem a káposztát szeletelek bele póréhagymát, v. lila hagymát, beledobok pár db. erős tulipánpaprikaát apróra vágva. Belereszelek  v. vagdosok, 1/2 almát héjasól 1/2 körtét, 1 felszeletelt kivit, 1 mandarint, szórok bele mazsolát, v. vörös áfonyát, megöntözöm kevés oliva olajjal, lezárva megy a hűtőbe, és esszük ameddig tart.

 

Soha nem unjuk meg, mert mindig más és más, attól függően, mi kerül bele, és milyen arányban.

Előzmény: Törölt nick (781)