szedernyuszi Creative Commons License 2012.11.19 0 0 3279

Még egyszer köszönöm a segítséget annak aki írt, foglaltam jegyet, 8ezer Ft Debrecenből (tehát még vonatoznunk sem kell Pestre) oda-vissza kettőnknek minden illetékkel együtt :)) (lassan olcsóbb mint a DKV...)

Szomorúan láttam h a nyaralás óta megáltoztak a poggyász méretek... mostmár egy kisméretű kabinbőröndöt sem lehet ingyenesen felvinni...

Szerintetek elférnek a cuccaink két, olyan pici méretű táskába télen??? mert többe kerülne a poggyászdíj mint a repülőjegy..

És súlykorlátozásról semmit sem találtam, az ingyenes kis poggyász is lehet 10 kg ahogy eddig? Vagy kevesebbnek kell lennie? (wizzairről van szó)

A párom kitalálta ha már úgy is kb 60 km-re van a Malpensa reptér Milano központjától akkor miért nem inkább már Como-ba megyünk ami ugyancsak kb 60 km onnan... úgyhogy nézegettem Como környéki szállásokat, de elég keveset és drágákat hozott ki a net, van vkinek vmi tapasztalata ezzel kapcsolatban? Télen is érdemes a tóhoz menni, vagy olyankor túl "unalmas"? Lehet ott bármit is csinálni? mert ha mínusz fok van, kirándulni nem nagyon :)

Amúgy gyönyörű a táj, régi vágyam eljutni oda, de talán tavasszal/nyáron érdemesebb, télen inkább egy nagyobb, nyüzsgő város a jobb nem? Nem is tudom hol szilvesztereznénk ott a tó mellett :)

De cáfoljatok meg, ha már jártatok arra, nem vagyunk nagyváros-kedvelőek annyira, ha szerintetek elég romantikus és kellemes az a környék és lehet ott is találni programokat 8 napra, akkor simán rábeszélhető vagyok :))

Köszi!

Bia