Hajnalban keltem, hogy megnézzem! Masutoo 4:0.Megnyugodtam egy kicsit.
A sérülés kérdésére válaszolva Kolosnak. A januári utolsó meccsén, ha megnézed, szinte fityeg a lába. kb.10 cm-rel boka fölött eltört a lábszárcsontja.Ezt megpatkolták, de a bokacsontnál a csontok eltávolodtak, a szakadt szalagok miatt. Ezt is meg kellett műteni.
2 kb. 10 cm-es csavart tettek a bokájába, amit 6 hét múlva újabb műtéttel kivettek. A patkolás a lábszárában örökre bennt marad.(besípol a reptéri kapuban). Amilyen erős csontozatú,soha nem volt eltörve semmije), olyan nehezen gyógyul. Szerencsére Attila Oyakatája modern felfogású, tanult ember.Nyitott mindenre a szigorú szabályok betartása mellett. Engedélyezné, sőt fizetné is a természetgyógyászt,de ott nincs akkora különbség a kétféle tudomány között.
Az alapfizetését megkapja amíg fenn van a banzukén, egyébként a sumo-beyákban etetik, öltöztetik, a rikisiket, akár egy fillér fizetés nélkül is el lehet vegetálni.
(Én is bosszankodtam sumo referenc elérhetetlensége miatt. Ha a Sumo Forum felől közelítesz, akkor be tudja tölteni.)