péeldé Creative Commons License 2012.11.16 0 0 3723

köszi az infókat, hasznosak, "elraktározom", aztán remélem majd hamarosan szükség is lesz rá.

- az emilcímem publikus, ha átküldöd, megköszönöm, mert az irodától a foglaláskor azt nem kaptam meg, illetve azt ajánlották, inkább ott döntsem el, melyik napra fizetek, ha már látom a programokat.

- jól tudom, hogy egy kabinban utazóknak azonos csomagot kell venniük? mert akkor egy 9 éves kisgyerek mit iszik napi 23€-ért? neki egyébként is ugyanúgy felnőttárat kell fizetni (nem csak az akcióval, hanem normál árak esetén is, ha 1 felnőtt+1 gyerek van a kabinban)

- nem erőltetjük ezt a 4 időpontot most, megvárjuk a beszámolókat, az érdeklődést felkeltették bennem, ha még adódik lehetőség, lecsapunk rá! Biztos vagyok benne, a hajótársaság is és az irodák is látva az eszméletlen érdeklődést, találnak módot a kedvező konstrukciókra.

Még az is megfordult a fejemben, hátha kegyesek lesznek hozzánk és indítanak Bp-ről is a hajóhoz repülőt... Szóval ha az illetékesek olvassák a topicot, jusson eszükbe ez a lehetőség is! Mivel a repülőn a hely fogyott el, a kijutás jelentett gondot, akkor azt kellene bővíteni, nem? Mondjuk Ny-Európából van több fapados járat is Sharm-ba, de biztos az is megoldható, hogy Safagában szállsz be  a hajóba, az pedig csak 50km Hurgadától.

Annyit az akcióval már elértek, hogy beszélünk róla, kikerült a köztudatba, szerintem marketing szempontból meglehetősen megérte nekik ennyire leakciózni ezeket az első utakat.

Előzmény: ferro03 (3715)