Zsanett84 Creative Commons License 2012.11.14 0 0 3678

Szia

Igazad van csak nálam az első osztály volt beállítva és annál jelzi, hogy esaurita... de most megnéztem a másodosztályt, és valóban kapható még jegy.... elnézést, ez az én hibám, de már így van beállítva a keresőm.... szóval hajrá van jegy 9 euroért...

A másik dolog, így van 4 éves kor alatt nem kell jegy a gyerekeknek, viszont ölben kell fognod, helyet nem foglalhat... Persze ha nincs tele a vonat nem szól senki ha leülteted melléd., ha meg szólna is valaki, ami kizárt játszd el, hogy nem érted mi a gond. ez mindig beválik :)))

szerintem helyjegyet nem érdemes plusszba fizetni, főleg hogy ezek a vonatok még a másod osztályon is nagyon kényelmesek....  lehet időt és napot is változtatni a jegyen, de.... még a vonat indulása elött kell megtenni és online ha az oldalukon vásároltad... itt az oldala a módosításnak....

http://www.trenitalia.com/cms/v/index.jsp?vgnextoid=ab06c7f7df18a110VgnVCM1000003f16f90aRCRD

bár szerintem ha valaki leszáll a hajóról és mondjuk szeretne még csavarogni, ezért módosítani a jegyet, akkor kell találnia egy internetezőt ahol ezt megteheti. megoldás van rá....

Előzmény: Ati-Divina (3675)