Sziasztok!
Előre is elnézést ha olyan dolgot kérdeznék ami evidensen ostobaság egy hozzártőnek, de elviekben alkalmas lenne szerintetek a '54-es pannónia egytengelyes kistraktorom, hogy egy két tengelyes traktort készítsek belőle, ami alkalmas néhány kerti munkára?
A kérdés persze nem az h elbírná-e, hiszen mocsok erős jószág, csak sajnos nagyapám aki összeszerelte annó és értett hozzá, Ő már sajnos nincs köztünk, faterral meg csak ugatjuk a témát, de ahogy szétnéztem a neten, egy komplett alvázt, ha tudnék szerezni, akkor valahogy csak rá lehetne illeszteni a blokkot.
Én annak örülnék ha ráülhető négykerekűt lehetne belőle varázsolni, mert egyszerűbb azt vezetni.
Hál isten 3 óra alatt beindítottuk faterral (kb 15 éve állt az ólban),meglepődtem milyen tiszta eegyébként a belseje, a sok olaj megvédte ami a burkolatra tapadt! Kis bibi van vele, ugyanis ha felmelegszik leáll (érdekes módon sebességben tette mindezt, üresben elpöfögött egész sokáig), léghűtés ugyan van rajta, de nyilván más lesz a gondja, a blokkhoz nem nyultunk még, csak a karburátort, egyebeket pucoltuk ki és pöccre indult (na jó több pöccre)...valószínűleg az olajat sem ártana kicserélni :o)
Szóval hol lehetne olyan nyomtávú alvázat találni amit összeházasíthatok a pannóniával és lehetőleg igenigen olcsó.
(olvastam a lebeszélő üzeneteket hasonló esetekben, de engem érdekelne a véleményetek okvetlen, mert nincs lóvém komplett traktort venni, pláne hogy már van ez az erekje, amit nem adnék el semmi pénzért, viszont ebben a formában kicsit strapás a használata)
Előre is köszönöm!
András