Törölt nick
2012.11.11
|
|
0 0
111
|
Nekem kristálylámpám van, az a fajta amit teszkóban is lehetett venni (akcióban 1500Ft, feleség vette nekem), 20 cm-es méretű bányaipari termék, rózsaszinű és a belseje ki van fúrva, benne egy 15W-os izzó (most cseréltem LED-sorra) - ami fény kijön belőle az egyrészt nyugtató, másrészt gyógyító hatású, ami hatásenergiát a fény a kristályból old ki és jutatja el a szememen keresztül belém. Szerintem a nagyerejű elektromágnes impulzusok ellen is véd - ha rendszeresen használjuk.
Sokáig azt hittem, hogy kvarc, de nem az, hanem valamilyen só, ami ráadásul vízmegkötő képességű, amiből aztán kiveszi a zoxigént. A QTH-n helyeztem el hangulatvilágításnak (lásd: légiriadó), ami az éjszakai lehülést követően hideg marad és a melegedő levegőből kicsapódik a felületén a pára, ami szépen fel is oldja a sót és lecsepeg az alatta lévő műszaki berendezésre. Ha ez éppen egy finom lis kézirádió, annak harangoztak. Nekem egy szovjet katonai tápegységet rendezett le, lehet cserélnem benne ezt-azt, kapcsolót ..stb. A jó édesannyukat a lámpagyártóknak. |
Előzmény: _nyunyuka (110)
|
|