Törölt nick Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11828

És még egy dolog: itt nem arról van szó, hogy megigérte hogy segít. Arról hogy én akkor leszállítottam neki valamit egy ráfutófékes utánfutón, azt futót szeretném visszakapni, aminek 4 éven kersztül hiába fizettem az adóját, amit nem tudok a forgalomból kivonatni, mert csak a törzskönyv van nálam. Aminek az árát szeretném megkapni, "ha arra kértem" hogy adja el.

És miután kezd lejárni az a bizonyos 30 nap, amit kapott, most irom le utoljára, Nem hagyon veszni a futót, vagy a futó árát. Mindent megfogok tenni, hogy ezt visszakapjam. És ha erre rákényszeritenek, akkor azt se bánom, hogy a másik félnek ez hol, és mennyire fog fájni.

Tehát utoljára, várok a másik fél részéről egy elfogadható kompromisszumos javaslatot, amit be is fog tartani. Az én kiindulási alapom a következő. 4 évvel ezelőtt kapott egy akkor kb 4 éves ráfutófékes forgalomba helyezett futót.

amit minimum elvárok: egy max öt éves ugyanolyalyan paraméter rendelkező futó, vagy az én futóm eladási ára. ami nem lehet kevesebb mint 300 000 eFt. 

Ennyi. és hogy idézzek is uff, én megmondtam!