Sziasztok, most íram a témában egy kb fél odalas anyagot, ami egyszerúen eltünt a cyber térben... (majd felrobbanok)
A lényeg: órákat töltöttem a bérautó keresésével de erdmény dec 22-re nincs. Esetleg valami helyi kis iroda lehet, de ebben a korábban utazók tudnak majd információval segíteni.
MSC szervezés: 4,5 óra a program amiből az utazás náluk is legalább 1,5 óra összesen, tehát 3 órányi időre viszik az embereket a parkaba, ez kevés.
Taxi: német fórumokon kb 40 eurót írtak, én találtam egy céget ahol előre lehet foglani, náluk 38 euró/ irány az ár:
http://www.spaintaxireservations.com/SelectDestPoint.action?usercode=mpyx&lang=ge&startpoint=808&step=3&aid=&showhome=&acref=&endpoint=1139&list=Weiter+%3E%3E
103. busz: szerintem 10-re a parkban van az ember (8.50-kor indul), vissza el kell indulni a biztonság miatt 3/4 3-kor. Itt az ár felőtteknek 4,5 euró egy irányba, gyerekenek talán a fele. Így is majdnem 5 órát lehet ott lenni.
Parkolás: amit korábban ajánlottam ott a maximális autómagasság 2,47 m tehát egy kisbusz is befér. A foglaláskor meg kellett adni az autó típusát is, majd utána vonta le az előleget (15 E) a maradék 90 a helyszínen fizetendő. Ezt egyértelműen megadják. Átolvastam a német nyelvú oldalukat, és a leírásban csak gépjárműről, tehát nem személygépjárműről van szó.