reprocesszor Creative Commons License 2012.11.05 0 0 11386

Persze, a realitások talaján maradva a szerintem is a 4-5. hely a max, amit elérhetünk az alapszakaszban.

A Paks meccs azért volt érdekes, mert borzasztó sok buta hibával játszottunk, de az ASE is eléggé fogalmatlan volt, szóval egy átlagosnál kicsivel rosszabb napunkon is meg kellett volna nyernünk. Ez benne a legbosszantóbb! De mindegy, ezen már felesleges bánkódni...

Összességében szerintem nincs túl sok ember, aki ennyire jó rajtra számított volna! 

Jelen helyzetben már tényleg az 5. hely kell, hogy legyen a cél! Az eddig látott meccsek alapján nincs a mezőnyből komolyan kiemelkedő erősségű csapat, (szinte) bárki bárkit elkaphat. Durva körbeverések lesznek, ami jól megkavarhatja majd a kártyákat. Szerintem ez jó dolog.

Ha a következő 4 meccseből (Alba, Falco, ZTE, Sopron) kettőt tudnánk hozni, az már nagyon remek volna...

Eleve örömteli, hogy egyáltalán ilyenekről lehet elmélkednünk, de ha végül a felsőházi középszakaszba sikerülne jutni, azzal már az én összes előzetes vágyamat messze túlszárnyalnánk, és kurvára boldog lennék, hogy sok év után végre futottunk egy normális bajnokságot! :)

Üdv!

Hajrá Kaposvár!

Előzmény: Balerion (11385)