Törölt nick Creative Commons License 2012.11.04 0 0 1272

Én nem személyeskedtem Veled!

Az meg, hogy IMF--ről szóló topicban valakai elkezd Cohn Bendi-tezni, nem jelent mást, mint burkolt zsidózást, hiszen C.B-nek - szerintem - semmi köze az IMF-hez.

Jó, aláírom, mint eu-s képviselőnek van. De a magyar kormánynak sokkal több dolga akadna az említett intézménnyel. Nem én, hanem sok szakember állítja, hogy Orbánék nem akarnak velük megegyezni. Nem azért meg olcsóbban kinálnak hitelt, hanem azért, mert ellenőrizhető lenne, hogy mire költik. Eddig egyet értesz?

Na most ha valaki azt véleményezi, hogy szórja a kormány a pénzünket - de saját érdekében meg bőkezű, - arra szerintem nem az a válasz, hogy de az előző kormány is szórta, meg hogy r...dt, sz...t mocskosok.

Látnivaló, hogy Orbánék nem akarnak/tak megállapodni velük, mert akkor tavaly "nem zavartál volna el" a küldöttségüket. De fenn kell tartani a látszatát egy megállapodásnak, mert ellenkező esetben a pénzpiac kihasználva a lehetőséget, sokkal magasabb kamat mellett kölcsönözne.

Igen, a magyar politikusok már ilyenek, hogy elsősorban a sajkát zsebüket nézik. - A nép, a nemzet, az üvegzseb, meg a turul, csak maszlag, amivel igyekeznek minket etetni.