????????????
Mi az elmélet és hogy használom én?
Milyen helyen van az "eredeti"? Ha nem nalad?
LPbol sem vettem duplázva, de te elvarod, hogy a hdd nel duplazzunk (Egyebkent lehet, sot en is megteszem mert meg igy is sokkal olcsobb es SEMMI plusz munkat nem jelent, de el nem ismerned.).
Te irtad, hogy egy peldanyban vannak meg a lemezeid, ha valami serul, akkor ujra letoltod. Ez nem backup, mar bocs, ill ha igen, akkor ez nekem is mukodik. Szoval akkor hogy is van?
Ha meg1x leirod ezt a 6 hdd dumat, akkor reszemrol tenyleg lehuztam a rolot. Teljesen remenytelen vagy, huszadjara is hajtogatod a nyilvanvalo baromsagokat.
Az előadokkal kapcsolatos turkalasban annyi a kulonbseg, hogy nekem ezt a mediaszerver vegzi automatikusan, es azonnal le is jatssza... Te meg elkezded lapozni a tokot, (mar ha megvan az eredeti ugye...) atsetalsz a masik szobaba a szamitogephez (mert ugye zenehallgato szobaban nem tartunk ilyen ipari hulladekot), bepotyogod a szamitogepbe, megkapod a listakat, majd visszamesz a polcodhoz es elkezded atnezni, hogy azok az albumok megvannak-e. Ha igen, akkor lemezcsere es maris szol a szam.
En ulok a fotelben, szol a zene, megnyomok egy gombot, a kijelzon megjelenik hogy ki az eppen szolo szam eloadoja, ujabb kattintas es mar ott is a lista, hogy miben jatszik meg. Kivalasztom, es mar szol is. Tenyleg egy liga a ketto.