Nem.
Nem.
Nem.
Hamis.
Nem igaz.
:) Kb ennyi a veleje.
Az igazan biztonsagos masolathoz két darab hdd kell, esetemben úgy 2010 kornyeken 65khufba kerult egy biztonsagi raides kulso vinyo, archivalashoz. SEMMILYEN mas koltseg nincs, radugod a pcre es hasznalod. Jelenleg van rajta 2161 album, és több mint 20.000 fénykép, raw formátumban. Plusz hely még további párszáz albumnak.
Neked is duplikálnod kell, ha biztosra akarsz menni, mert a hit kevés az adatvesztés megelőzésére. Különösen hogy nálad egy rossz mozdulat miatt is bármikor bekövetkezhet. Vagy kölcsönadod és sosem kapod vissza. Vagy lennhagyod az autóban és... Nem én nem csinálok ezek miatt másolatot, hanem pendriveot, vagy ipodot használok, amire az adatbázisnak koszonhetoen parc perc feldobni akar 50-60 albumot is. Vagy mondjuk csak egy best ofot, elvegre autoban mashogy hallgat zenet az ember.
Az ABC sorrend ugyanugy meglesz hddn is, csak eppen atlathatobb, es sosem boritja fel az asszony, a gyerek, vagy egy hazibuli. Tudom, neked egyik sincs, es nem tartasz bulit. De ettol a polcos megoldas sok helyet foglal es ezer sebtol verzik.
Mi lesz az abc ddel, amikor egy valogatasrol, vagy soundtrackrol keresel egy eloadot? A klasszikus zenei albumaidat hogy rakod abc be? Ott legalabb olyan fontos a karmester/zenekar/eloado, mint a zeneszerző. És ha az asszony stílus szerint keresne? A gyereknek meg mondjuk a 80-as évek a kedvence és nincs kedve papa elaggott jazzfelvételei kozott turkalni? Ja tudom, neki legyen kulon polca, kulon cdkkel. Es ha egy szam hallgatasa kozben erdekelne, hogy milyen valtozatban létezik meg? Hogy kezded keresni? Vagy tetszik a dobos es latni/hallgatni akarod, meg miben jatszik?
Tudom, te nem igy hallgatsz zenet, nincs ra igenyed. Nem hat, mert nincs lehetoseged mashogy. Vezetékes vízre, vonatra sem volt igény évszázadokig...
Na mind1, evidenciakat most mar tenyleg nem magyaraznek tovabb.