Törölt nick Creative Commons License 2012.11.04 0 0 2077

Sajnos a hihetetlenben egyre több hoax cikk kerül bele, az előbb említett sárkánykoponya is benne volt az extrába. Most meg maga a címlapsztori a piramisokrűl a bermudákban hoax, ez 100%ban biztos, már fél évvel ezelőtt leírta egy blog is, ráadásul beleteszik....

Szűcs Robira gondoltál amúgy szerintem hogy mindenben az ufo-t látja, de ha tévedek akkor bocsesz. Csak tele van zsével és minden helyre elmegy, a Világjáró rovatban be is mutatja, de bírom hogy az összes cikknél kb. többet ír arról hogy ez szerinte ufok használták,ez földönkívüli stb. mint magáról a helyről. A palenquei sírkő sem földönkívüli technikát ábrázol, erről írt akkor mikor majáknál tett látogatás, csak mivel nem hozzá értő, így ő mindent elhisz. Megjegyzem én sem vagyok hozzáértő, de utána jártam a szimbólumoknak stb. és mindenkit biztosíthatok, hogy ez nem földönkívüli technológiát ábrázol. Egyébként erről van szó ha valaki nem tudná:

De mivel ez nem a kriptid témába tartozik és hogy ne legyen off:
látom sokan nem hisztek a fanyűvőben, pedig egyébként én hoztam köztudatba. Nem azt mondom hogy 100%ban hiszek benne, csak van itt valami furcsa ami mégsem utasítja el 100%ban a létezését... egyébként felkerestem egy zoológust-kriptozoológust, elküldtem neki mindent ezzel a témával kapcsolatban úgyhogy majd kíváncsi vagyok mit ír rá, de érdeklődött iránta. Karl Shukerről van szó pár könyve meg is jelent magyarhonban.