Ha rászletesebben írtam volna D7nek akkor a 90% még feljebb ment volna :-)
Gigabyte alaplapot raktam a gépbe- nekem is ezt ajánlották.
Vinyo: Kürt Kft statisztikája alapján abból romlik el több amiből töbet adtak el. (barátom beszélt velük- szóval első kezes info)
Nekem van Hitachi, Samsung, WD külső tárolóm is. Most az asztaliban van 1 ssd, 1 Samu és 1 WD.
Az 1 Terrás szerintem feleslegesen sok lehet a gépbe, mert ha másolatot készít (akár automatikusan is) egy külső lemezre, akkor inkább abba öljön picit több pénzt.
Táp: ami nem ment tökre 4-5 év alatt, és olyan konfigben ami kb 2x annyit zabál mint egy új pl i3 (55W a proci), abban én személy szerint jobban bízom mint egy friss cuccban. (nem szakterületem, csak paraszti logika)
VGA: ezt ameghibásodási dolgot nem ismerem. Az előző VGA-m az asztali gépben egy olcsó (az új ára régen annyira azért nem volt az) X1950Pro volt. FullHD monitort is meghajtotta, nem volt vele bajom... mármint nem romlott el. Igaz ami itt elromlik az kuka :-)
A laptop amin meg most pötyögök nVidia vga-s (2Gb-os kártya), igaz M szériás (mégiscsak laptop), de élményindexre 6.5-t kap. AMi azért nem rossz.