Zsanett84 Creative Commons License 2012.11.02 0 0 3410

Tény és igaz, hogy amióta elkészült az autópálya szlovén és magyar között az egyik leggyorsabb út.... Legalábbis nekem az volt mindig Tolna megyéből... Régen jártunk mi is Ausztriának illetve párszor Barcsnak Horváton keresztül. Azt nem annyira szerettem mert Barcs után még egy jó darabot kellett menni mire autópályára értünk. De most szinte végig pálya minden. Ne aggódj a rendőrök miatt Babszi mert pont ezért hogy pályán jöttök, senki nem fog megállaítani benneteket. Ahhoz valami szabálytalanság kellene, hogy történjen... Max Triestnél szoktak kint lenni, de ott sem jellemző, hogy leállítanának autókat. Engem még egyszer sem állítottak meg az évek alatt és régen szinte havonta jártam haza. Persze mostmár inkább repülővel megyek, gyorsabb, és olcsóbb is. Jó járatai vannak a Ryanair-nek, illetve régen voltak a Wizzair-nek is de törölték a járatot. Nem tudom miért pedig rengeteg magyar van a környéken és az olcsó jegy miatt tényleg sokan utaztak vele... Legalább heti egyszer meghagyhatták volna. De mindegy nem ez a fórum témája....

Előzmény: ferro03 (3404)