CsutiS4 Creative Commons License 2012.11.02 0 0 3374

Sziasztok!

Első útunkról jöttünk meg okt. 26-án az Armóniáról.

Útvonal: Velence-Ancona-Corfu-Santorini-Piraeus(Athen)-Argostoli-Kotor-Velence!

A nyelvtudással megküzdöttünk, mert a párom, és én is a németet beszéljük kommunikációs szinten, de a hajón a személyzet egyik tagja sem, a recepción és a check-in-nél gagyogva beszéltek németül. Szóval a beszélt nyelv a személyzet körében az angol,olasz. A hajó nagyon szép, tiszta. Az animátor csapat haláli :), a személyzet kedves, udvarias. 

Az éttemi fogások finomak, de ez a "franciás" tálalás (nagy tányér-kis adag :D) nem kimondottan laktató, de mivel első ültetésesek voltunk, mikor végeztünk a büfé még nyitva volt, ott pedig nagyon sok, és nagyon finom étel volt.

A hajón az információt korrektül és időben érkeztek. Gondolok itt a programokra, kiszállás, beszállás tender, stb.

A kirándulásokat magunk intéztük az itt leírtak alapján, mert a szervezett az iszonyat drága.

Az italcsomagokról annyit, hogy sem itthonról, sem ott nem érdemes italcsomagot venni, mert ugye azt mindenkinek meg kell venni aki a kabinban lakik. Mivel számomra és a párom számára is ihatatlan volt az autómatás víz, ezért én kuponos italcsomagot vettem a hajón, amiből nem kell kettőt venni. Szerintem az megéri.

A városok gyönyörűek voltak, remek időnk volt 22-36(!) fok. Volt egykis szél egy nap (100km/h) de ez a kis "billegés" belefért.

És az összbenyomás: sztem hamarosan megint megyünk. :)

Elnézést, ha hosszúra sikerült.

Jó utat(szelet :D) mindenkinek!

Ha van kérdés, akkor csak nyugodtan.