Zsanett84
2012.11.01
|
|
0 0
3367
|
A gyerekeknek 18 év alatt ingyenes, csak a biztosítási díjat kell fizetni. Minden fiatalnak ingyenes eddig a korig ha a szülőkkel egy kabinban utaznak. Ez persze inkább már 17 éveseknél érdekes. Gondolom, hogy örülnek, én is örülnék.... Nem akarsz örökbe fogadni engem is????? :)))))) Itt az MSC oldalán ez a 17-ei út 690 eurótól indul... Én is drágábbat választottam, még a külső kabinosokhoz képest is magasabb kategoriát... Hát remélem bejön.... Ami rá egy hétre indul ami már ugye a szilveszteri az már 1590-től indul.... hetente eltérnek az árak.... Ami meg december 6-án megy az meg már lefoglalható 440 eurotól... Ez az út végülis a kettő között van... De nekünk csak ez az idő jöhetett szóba. Vagyis remélem mert ugye párom még nem tudja. Hát nem tudom, hogy áll majd hozzá..... Ő is szeret utazni, sőt utazott is mindig csak mivel cége van és karácsony elötti utolsó hét mindig rázós neki... hát remélem azért beválik majd ajándéknak... A biztonság kedvéért majd lemásolom a jegyet nem adom az eredetit... :))) 23-án már megtudja.... |
Előzmény: Babszi75 (3363)
|
|