APT Creative Commons License 2012.10.28 0 0 1097

Tényleg nem akarok kekeckedni, de miért van az az érzésem, hogy neked tulajdonképpen az órák elkészülténél is fontosabb az, hogy a már órához jutott (szerinted ezek szerint nem tisztességesen...) tagokat valamilyen módon mindenáron "megbüntesd"...?...

Én biztos vagyok benne, hogy ha a végelszámoláshoz közeledve az derül majd ki, hogy ki kell pótolni valamennyivel a költségeket, akkor ezt mindenki (a többség biztosan) meg fogja érteni. De egyelőre igenis úgy tűnik - kifejtettem már - hogy a költségvetés nem tarthatatlan, és pillanatnyilag nincs olyan többlet-infónk, ami ezt megkérdőjelezné. De te mégis azzal vagy elfoglalva, hogy miként tudnád pótbefizetésre kényszeríteni a már órához jutottakat...

Nos: sehogy, ha az illetők berágnak ezen a hozzáálláson, és többé foglalkozni sem hajlandók a kérdéssel - akkor ennyi... Semmiféle, sem közvetett, sem közvetlen eszköz sincs többletköltségek rájuk hárítására, és ezzel az állandó kekeckedéssel szerintem csak azt érheted el, hogy az úgymond jóérzésükre, belátásukra is hiába apellálsz...

Előzmény: jazzcool1,2 (1094)