Tényleg nem akarok kekeckedni, de miért van az az érzésem, hogy neked tulajdonképpen az órák elkészülténél is fontosabb az, hogy a már órához jutott (szerinted ezek szerint nem tisztességesen...) tagokat valamilyen módon mindenáron "megbüntesd"...?...
Én biztos vagyok benne, hogy ha a végelszámoláshoz közeledve az derül majd ki, hogy ki kell pótolni valamennyivel a költségeket, akkor ezt mindenki (a többség biztosan) meg fogja érteni. De egyelőre igenis úgy tűnik - kifejtettem már - hogy a költségvetés nem tarthatatlan, és pillanatnyilag nincs olyan többlet-infónk, ami ezt megkérdőjelezné. De te mégis azzal vagy elfoglalva, hogy miként tudnád pótbefizetésre kényszeríteni a már órához jutottakat...
Nos: sehogy, ha az illetők berágnak ezen a hozzáálláson, és többé foglalkozni sem hajlandók a kérdéssel - akkor ennyi... Semmiféle, sem közvetett, sem közvetlen eszköz sincs többletköltségek rájuk hárítására, és ezzel az állandó kekeckedéssel szerintem csak azt érheted el, hogy az úgymond jóérzésükre, belátásukra is hiába apellálsz...