Henok Creative Commons License 2012.10.28 0 0 1092

"Végső esetben valóban csak egy megoldas van, aki befizetett 50 ezret, az szemelyesen P.Kiss mesternel 20 ezer forint atadasaval elkészíttetheti orajat. 

Aztan tovabbra is bizalmi alapon ossze kell majd ujra jonni es attekinteni a penzugyeket, vagy "karpotolni" az onfinanszirozokat, ha lesz mibol, vagy pedig szetteriteni azok kozott is, akik 50 ezerert jutottak orahoz."

Nekem szimpatikus ez a megoldás, ha P.Kiss mesterrel meg lehet ebben állapodni. Végülis ha az órák azért nem készültek eddig el, mert az elkészült órákat nem fizette ki a Báró, akkor valóban az lesz a megoldás, ha mindenki a saját kezébe veszi az órájának további intézését. Amúgy is kötve hiszem, hoyg aki nem fizette még be a hátralékát az ezek után befizetné... tehát nem is nagyon lesz más út. Javaslatom, hogy a találkozón vonjunk egy mérleget, milyen alkatrészeink, mennyi ezüst és mennyi pénzmaradvány van. Ezután akik még nem kaptak órát azok között osszuk el az alkatrészeket, és a maradék pénzt (természetesen a befizetéseket figyelembe véve). Ezután P.Kiss mesterrel mindenki már maga lesz kapcsolatban az óra készre szerelését illetően.

Akik nem jönnek a találkozóra azoknak az alkatrészei és a rájuk jutó pénzmaradvány valakinél marad.

Szerintem több elkészült órát ne sorsoljunk ki, az eddigi sorsolások is így utólag már erősen aggályosak, mert sajnos nem 50.000 Ft egy óra az már biztosan látszik, és minnél többen kapnak meg 50.000 Ft-ért órát annál több vesztesége lesz azoknak akiknek nem kedvezett a szerencse. Szerintem nem lottózni akart itt senki aki csatlakozott a projekthez, térjünk vissza a racionális és igazságos elszámoláshoz.

Előzmény: jazzcool1,2 (1081)