1házas Creative Commons License 2012.10.26 0 0 739

Szerbusztok.

 

Szörnyű gondba vagyok, évek óta csinálok hordós savanyúságot és soha nem volt vele gond, az idei is jól indult de most lassan 2 hónap után látom, hogy kezd forrni.

Lehet még vele valamit kezdeni?

Nem hinném, hogy a lével lett volna gond mert akkor már előbb beindult volna.

Talán emlékeztek egy pár hete kérdeztem, hogy belerakhatnám-e a mini éretlen sütőtököket, hát megtettem és rá másfél héttel elindult a lé.

Erre tudok gondolni, hogy valami avval lehetett.

Mivel csak most kezdte el a forrást arra gondoltam, hogy leöntöm a levet alaposan átnézem és lemosom a benne lévő savanyákat és csinálok hozzá új felöntőlevet.

Szerintetek múködhet a dolog? nem szívesen dobnék ki vagy 15 kg savanyúságot.