TomDantes4 Creative Commons License 2012.10.26 0 0 309

Fűvel személyestapasztalat? Hm. Nézd, most írjak erre? ha azt írom már próbáltam, végképp egy drogos fűpárti alak leszek( bár amúgyis neten mindenki azt mond amit akar) és egyébként is, írjam le hogy illegális dolgot műveltem? Szerintem nem jó ötlet.

De mondjuk feltételes módban, hogy egyetlen alkalommal ha kipróbáltam volna, az történt volna...hogy hárman körbe adjuk...sokat nevettünk...és néztük a semmit...és kissé kiesett az időérzék...meg olyan furcsa lett kicsit minden...és...rohadt éhesek lettünk( bár hármunkból csak ketten)Na, ez történt volna, de mivel hát illegális, nem volt ilyen. Gyáva vagyok, én ugyan be nem vallom.

Ezen felül máskor láttam másokon többször is a hatását, és egyik se képzelődött.

Ezzel szemben, láttam olyat hogy annyit ivott valaki hogy szó szerint elájult,vagy órákon keresztül nem lehetett értelmet verni bele, annyira nem tudott magáról. És ha személyes tapasztalat, volt olyan hogy annyi vacak pálinkát és bort ittam össze( fiatalság-bolondság) hogy nem tudom hogy mentem haza. Semmi emlékem nincs, tudom hogy hazavittek mert elmesélték, de szinte semmi.

Ja, és nem vagyok én liberális,(vagyis attól függ miben) csak az a bajom hogy olyan érvek miatt ellenzik a füvet, amik alapján a legális drogokat is lehetne tiltani. Ez meg egy marhaság.És nem azért kéne legalizálni mert szeretnék füvezni, szeretene a franc csak ne marhaságok miatt tiltsuk.

Előzmény: kátyja (303)