Julcsi_59 Creative Commons License 2012.10.24 0 0 337

Szia! Ne siess úgy vissza a munkába! Ha körülményeid (orvosod, munkahelyed) engedik, akkor minél tovább maradj! Ez lassan gyógyul -ha gyógyul- , de még mindig jobb most többet otthon maradni és rendbe jönni, mint jönni-menni a kórházba, míg végül úgy maradsz :(((

Én több, mint 3 éve csinálom és úgy maradtam :(( De úgy kezdtem pontosan, mint Te!! Mivel visszaeső vagy és ez nem jó jel, most legfőbb dolgod a diétára figyelni, szogorúan, akár évekig, akár egy életen át, viszont ha diétázol azon a kaján dolgozni nem lehet:)) Minél tovább úszod meg az újabb gyulladást, annál nagyobb esélyed van arra, hogy megnyugodjon és többé-kevésbé rendbe gyere és normális életet éljél minél kevesebb korláttal.

Azt tudják/tudod, hogy mitől lettél visszaeső? Kaja-pia...vagy esetleg konkrét szervi ok, pl: más műtétből eredő szűkület..stb. Ez utóbbi esetben azért járj utána a dolognak, mert amíg a szervi kiváltó ok nem szűnik meg, pl. egy szűkület, addig egy időzített bomba ketyeg benned. Magadnak kell törődnöd magaddal, mert akiknek a dolga lenne , azok igencsak nagyvonalúan kezelik a mi kis életünket. Az életminőségünk meg csak minket izgat. Ha ez nem így lenne, akkor nem itt a fórumon és egyéb netes cikkek , olvasmányok között bugdácsolnánk tanácstalanul és keresgélnénk a segítséget és a választ kérdéseinkre. Amik nem is buta kérdések....sajnos egy csomó nekem is van:((

Szóval, remélem nem hoztam rád a frászt, a segíteni akarás motivált, gondold át, Neked legalább valaki felhívta a figyelmedet. Én már 3 éve csipegetem az infókat!

Ja és még egy: természetgyógyászok, stb stb...óvakodj. Sokba fog az kerülni fölöslegesen és még jó, ha nem ártanak, épp csak nem használnak.

Gyógyulást kívánok Neked ! Ha kérdésed van, szívesen segítek, ha tudok!

Előzmény: arti08 (336)