Babszi75 Creative Commons License 2012.10.21 0 0 3102

Igen,minden hajón van mini klubb.Sőt,az Armonián tinédzser klubb is volt külön.

Ezidáig a gyerekeim nem akartak bemenni pl.a Musicán sem,mert hallották,hogy nem magyarul beszélnek,de most meggyőztem őket.

Megígértem nekik,hogy ott maradok velük és nézem ahogy játszanak.De mondták (azaz elmutogatták) az óvónénik,hogy én nem maradhatok.Egy kis rábeszéléssel meggyőztem őket,hogy csak fél órát maradjanak, akkor visszajövök és majd meglátják...

Na,ekkor már nem akartak kijönni.Rájöttek arra,hogy mindent megértenek.Nagyon türelmesek az óvónénik,elmutogatják nekik.

Rengeteg a gyerek program.Az elején az útnak adnak is nekik program füzetet.Ott minden benne van,de 1 óránként váltják a különböző foglalkozásokat.Akár egész napra is bent hagyhatod a gyerekedet.Te kimész a kikötőbe reggel és csak délután érsz vissza ,akkor ők elviszik ebédelni is a gyerekedet.

Sőt,az esti színházakra is beviszik őket.Te meg nyugodtan nézheted az előadás.

A mini klubb itt este 11ig volt nyitva.Este partykat,discókat rendeznek nekik.Itt volt karnevál party,pizsama party,szülinapi party (az én drága kisbabámnak),kids show..stb..

Egész héten fényképezték őket és a végén rendeztek egy kids showt.Ez a szülökkel együtt volt a színházban és ott többek között kivetítették a róluk készült képeket,hogy mit csináltak egész héten.

Előzmény: zsizsikke (3100)