entóka
2012.10.18
|
|
0 0
3054
|
Sziasztok!Irigykedve olvasom a hozzászólásaitokat mennyire jól informáltak vagytok.Képzeljétek el mi 23-án kedden indulunk Genovából,és most ott tartunk ,hogy még nincs meg a hajójegyünk.Látom némelyíkőtök a novemberi utazás minden részletét ismeri(kabinszám ,italcsomag.fakultativ kirándulás ).Én ma hívtam fel az utazási irodát ,hogy ugyan mikor lesz meg a jegyünk,már a multhéten finoman érdeklődtem,és azt hittem ,hogy ez elég,de nem, tojtak rá.Végülis a pénz megvan,nem voltam. egy raplis utas mit foglalkozzanak velünk.Ma délelőtt hívtam fel az irodát.Azt válaszolták,hogy majd küldjük,de ha nem telefonálok még eszükbe sem jut.Most ott tartunk kb 5 telefonálás után,hogy még mindig nincs jegyünk,az utazási irodától semmilyen visszajelzést sem kaptam az esetleges fennakadásról.Felháborító az ilyen hozzáállás .Most először utazunk ezzel az irodával,és egyben utóljára Mi tényleg jó indulattal bizalommal voltunk irántuk,de most ez nagyon megváltozott,felháborító az ilyen magatartás.Csak addig számít az ember míg bejelentkezik ,és fizet később már nem . |
|