Köszönöm a hozzászólásokat, meg a segítséget, akkor tulajdonképpen jól gondoltam, hogy nagy lehetőségek vannak még a hangszerben.
A Waterfall-t arra írtam, hogy maga az igazi Hammond hiányzik nem pedig a midi billentyűs szoftok.
Amúgy volt egy ismerősöm, aki nem tudom, hogy (elektroműszerész mérnök volt) kicserélt egy T-500-asnak, egy komplett billentyűsorát waterfallosra, illetve próbálkozott ő is a B3-asításon igen jó sikerrel, de sajnos nem tudta teljesen befejezni, mert elhunyt. A hangszere a billentyűktől(nem 5 oktávos volt) tért csak el az eredeti B3-astól. Félelmetes, hogy egy két kisebb nagyobb cserével, meg bütyköléssel mit tudott megcsinálni, dehát nagyon értett hozzá, nagyon jó műszerész volt. Na mindegy ez csak úgy hozzátettem, szóval van még szerintem potenciál a hangszerben. Amúgy a Hammond már nincs meg, mert a hagyatéki tárgyalásnál széthordták a rokonok a hangszert, és potom pénzekért alkatrészenként eladták. :(
Na utólag tényleg szeretnék mindenkinek mindent megköszönni amit írt, segített, körbe kell nagyon nézni és utána rágódni, hogy mit érdemes megvenni.