rámenős Creative Commons License 2012.10.17 0 0 3522

Na látod sünikém, tudsz te normálisan is írogatni.

Kezdetektől fogva értem a kategorizálásodat és megértem az ellenérzéseidet ezzel a csoporttal kapcsolatosan, csak vigyázni kell az általánosítással. Oda mindig csúszik be hiba.

Egy kis magyarázkodás: Az Öreghegyen lakom Tárnokon. Oda nehezen mennék fel mással. Ráadásul nekem kell kijárni az utat hóeséskor. Aztán ott van nagyapám telke is. Az is hegyen van.

Arról már nem is beszélek, hogy sokat kellett télen is közlekednem és rájöttem, megfizethetetlen a négykerék hajtás. Megszoktam.

Azért veszem használtan, mert így lekopik a luxus ára. annyiba kerül mint egy jobb Suzuki. Most a Dácsia Logen a legelérhetőbb ebben a kategóriában.

Megint pontatlan vagy. Az iskolában nem tanítottak illemtant. Max ha jó tanárod volt, megemlített egy két dolgot. Ez családi kategória volt.

A 90-ről. Borzasztóan szeretném ha megint elérné a rendőrség ezt a teljesítményt. Értem a félelmedet, de nem teljesen megalapozott. Az igazság és a tisztesség akkor is értékmérő volt, nemcsak a pénz. Ma csak a pénz beszél.

Mindig nagy pofám volt. Soha nem bírtam elviselni a hülyeséget és szóvá is tettem. Mint ahogy most is. Egy valami változott. Az emberek hozzáállása. Ma nem lehet bízni abban, hogy az igazad kiharcolása során valaki mögéd áll. Mindenki csak magával törődik.

Előzmény: borzassün (3519)