borzassün Creative Commons License 2012.10.16 0 0 3519

Bocs nem vörösposztó a luxus terepjáró, csak arra akartem ezzel a kihegyezett ténnyel rávilágítani,hogy akinek ilyenre fussa,az ha nem bűnös úton szerezte meg a rája valót,akkor egykoron tanulnia kellett valamilyen oskolában valamilyen jólfizető szakmát. Nos egykoron az oskolában tanítottak ám illemtant is. Vagy én képzelem rosszúl és az egykoron tanultak feledésbe merültek. tehát akinek törvényesen futotta,vagy fussa luxus terepjáróra annak van erkölcsi tartása és csak annyit vár el másoktól amennyit maga is nyújtani tud.tehát ha saját maga hibátlan,akkor várja el másoktól hogy hibátlanok legyenek. Nem a mértéket akarom boncolni,hanem magát a tő alap szót,mert a hiba az hiba kicsiben és nagyban is,ahogy a bűnoös cselekmény az kicsiben és nagyban is.

Még annyit igazad vab nem voltam ott a vételnél,nem is igen érdekel mennyiért jutottál hozzá,de az általad emlegetett típ. autók még ma is felsőbb kategóriába tartoznak ne csak régebben és akinek arra futotta,vagy fussa,nos az sem régen et. rendszerben sem most kap. rendszerben sem él rosszúl.

Látom tévedtem amikor így gondolkodtam,tehát akinek olyan nagy ótója van(szándékosan nem jelőltem),annak ezek szerint nem kell, hogy önerkölcsi tartása legyen,mert elég ha az értékkel rendelkezés tudata már egy felsőbbrendűséget adjon neki a többivel szemben.

Apropó,hogy visszatértél a 90%-ra. Nos igen voltak bizonyos idők(itt nem említem,hogy senkit ne sértsek emlékeiben) amzonban ha most olyan rendszer lenne biza kedves fórumozó te behúzott farokkal közlekednél és nagyon-nagyon törvénykövető magatartást tanúsítanál és meg sem mernél pisszenni. Tehát a szabadszáj lehetőség egy olyan érában neked biza nem volna lehetséges. Bírálat,na az meg egyenesen elfelejthető lenne.

Nos csak mellesleg nem a párttitkár oktatása alapján szereztem meg a tudásomat, hanem az oksola badban,majd a termelő közegben az öreg szaki mellett és sajna sose sikeredett abba a közegbe bejutnom, ahol piroska könyve volt a biblia.

Nos értettem a balgomb és jobb gomb célzást. Tudod én mind a két oldali gomb felőli infót el szoktam olvasgatni aztán egyszerűen entert nyomok.

Előzmény: rámenős (3517)