szimizso1 Creative Commons License 2012.10.12 0 0 14983

Nagyon sokmindent nem lehet hozzátenni a Zsolt írásához, de azért, ha lehetne, mégis. Tetszett a "klónok háborúja" vs. Matyó hammondja! Nekem az jött le, hogy nem feltétlenül a méreg drága a legjobb ár/érték arányban. Kis eq. tekergetéssel be lehetett csapni a fület, és nagyjából fel lehetett tornászni egy-két klónt a Hammond hangjára egy darabig. Sajnos nem minden esetben, de a felsőkategóriával nagyon nem lehetett "cicázni":-) Felhasználás -zenei stílus függően- az olcsóbb kategória is jól használható kis törődéssel. Nekem a Nord C2D volt a favorit. El is döntöttem, hogy a B3-mam "megeggyezős egyezséggel" elcserélném egy ilyenre......:-)

A koncert nagyon jó volt! Matyó hozta a megszokott nívót, és a csapat többi tagja is nagyon jól játszott. Andy Hefler tökéletesen kiegészítette a csapatot! Nagy gratula Neki is!

Raphael Wressnig-ről két ember jutott eszembe. Charlie Sheen a szemtelen lazaságával, (még a nézése is olyan volt:-) és Falco az energiájával, és őrültségével. Nagyon igyekeztek, hogy a Kéknyulat felülmúlják, és a hangulat szinten tartása érdekében, két szám között szinte szünetet sem tartottak. Így taps közben már elkezdték a következő számot. Lendületes volt, és elsöprő, de a nagy tudás a gitáros kezeiben volt. Ettől függetlenül kis hazánkban megnézném bármikor Őket megint. Matyóékkal együtt, meg kötelezően!

Végül is fergeteges volt mindkét produkció, és a közös zenélés is örök élményt adott ezen az esten nekem!

Sajnálom, hogy nem vittem a kamerám:-(