ferro03
2012.10.12
|
|
0 0
3000
|
először én is Wizzair-ben gondolkodtam, de pont a nehézkes kezelhetóség miatt +1 nap szállás és a transzfer, maradtam a személyautónál, igaz eddig is azzal mentem Genovába. 4 főnek a parkolással együtt is lényegesen olcsóbb, gyorsabb. lazán 12 órán belül ott vagyok éshaz is hamarabb érek. és ugye a böröndök súlya miatt sem kell aggodni. Nő 12 nap=50kg.:-):-)
az lenne a jó, ha visszafelé Rómában /Civitavecchia ki lehetne szállni néztem onnan jó a csatlakozás.
a kirándulásokkal kapcsolatban, mindenhol vannak 8-10 fós taxik ha meg tudod szervezni /Marakesh engem is érdekel/ akkor olcsóbb lényegesen mint a szervezett út. egy példa juliusban egy hajóuton Rómába a kikötőből egy ilyen 10 fős busszal fejenként 35u€ ért mindenhova elvittek bennünket, a hajóról 45€ért vittek volna volna be bennünket szervezetten és egy helyen letett volna a busz és bizonyos időre oda kellett volna visszamenni. szolgáltatás nélkül. mi a taxival hét nevezetes helyet tudtunk megnézni, és csak azért ennyit mert nem volt időnk.
|
Előzmény: makossuti20 (2996)
|
|