Mr Eskimo Creative Commons License 2012.10.12 0 0 14978

Nem rossz, de eladót nem találok belőle sehol!

Tegnapi Hammond Fesztivál: érdekes volt, nagyon jól éreztem magam! Hatalmas élmény volt közelről "megszaglászni" egy B3-at, de a digitális Hammondok kipróbálása is tanulságos volt. A Minimoog hogy került oda? (lemaradtam az elejéről), mindegy, olyat sem láttam még, a kimaradt Hammondokat is meghallgattam volna, de aztán láttam, hogy nem lenne jó csúszni a programmal, úgyhogy visszavonultam, majd legközelebb remélem picit több időm lesz az Igazin, de így is hálás vagyok. :D Azt azért láttam, hogy Matyi párszor mondott volna valamit arra, amikor tehtube kolléga egy-egy promó cuccra kijelentette, hogy ez már gyakorlatilag tud ugyanúgy szólni, mint a nagy testvér... :D De hát az 100%-ig nyilván nem is elvárható. Nekem mindenesetre két fő dolog maradt meg, az egyik, hogy billentésre az új Hammond és a Nordok sem tetszettek annyira, mint a B3 (aminek nagyon érdekes billentése volt kicsit erősebben leütve, nem tudom jól megfogalmazni, kicsit "pattogós", na ezt nem találtam a fentieknél, ott erősen leütve is hasonló érzést adtak a billentyűk, mint gyengén), de egész meglepően jól teljesített a Roland A33. A másik, hogy a Nord orgonákon valamiért nagyon zavart a hang indítás, volt egy erős zörej (ez az a bizonyos "keyclick"?), függetlenül a percussion-tól, amit hirtelenjében nem is sikerült kiszedtem belőle - ki lehet? Tudjátok, mire gondolhatok? Amúgy jó hangja volt. Kell egy Leslie!!! :) Még egyszer azt kéne élőben letesztelnem, hogy mi a különbség egy egy-és kétrotoros, illetve a tranzisztoros és csöves Leslie-k között.

Tegnapi Kéknyúl koncert: hatalmas volt! Talán még a szokásosnál is jobb! Még mindig fejlődtök? Vagy csak jól összejött a hangulat? Nem tudom! Chicken Pressure!!! :D Amúgy szereztem egy új rajongót. Ja, és külön imádtam a Nahát babám-ban a dobtémákat. Andy hangja kicsit elveszett azoknál a részeknél, ahogy nagyon szólt a Hammond és a gitár is, de ettől eltekintve remek volt a hangosítás is, legalábbis a színpad előtt.

Előzmény: ozjo (14976)